Nu är det snart dax för påskmaten...
Gillar inte stekt ägg men i den här formen går det bra... Ska till mamma o pappa och svulla påskmat i år. Undrar om barnen kommer klä ut sig till påskkäringar eller om det bara blir jag o min syster. Fast jag kanske inte ens behöver klä ut mig? Jag får nog godis ändå. hahaha annars kan jag köpa eget. Gör sista praktikdan imorgon men har redan fått timmar att jobba - that's nice! Hoppas det blir fler. Har bakat TACKFÖRMIGFIKA, både gluten och laktosfritt, gick väl så där men smaka bättre än jag trodde, hoppas det är ätbart imorgon med. Ska nog göra den på vanligt sätt nån gång med för att se om det är nån skillnad. Tyckte att jag var smart som gjorde ett helt nytt recept för då visste jag ju inte hur resultatet skulle bli och då kan man inte bli besviken eller? Eftersom det är påsk hade jag en fundering på att göra maräng med persikahalva(bilden) men så blev det inte... Nu tror jag att jag stänger ner för ikväll, hunden har åkt på spa så jag kan gå å lägga mig NU eller iallafall ganska snart. Go natt!
Kommentarer
Trackback